N

Professioneel gerefurbished

N
Standaard garantie!
N

Fractie van de nieuwprijs

N

Onderhoudscontract verkrijgbaar

Verzenden & retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tweedehands-kopieermachines.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verzenden

Mocht u besluiten bij ons een machine aan te schaffen dan kunnen wij uiteraard ook het transport van de machine verzorgen. Omdat de kosten hiervan per machine en afleverlocatie verschillen kunt u het beste contact opnemen met onze klanten service om een offerte op te vragen voor de transportkosten. U kunt het makkelijkst contact opnemen door te bellen met 06-42457859 of te mailen naar info@tweedehands-kopieermachines.nl.

Over ons

Wie wij zijn

Een aantal jaar geleden zijn wij gestart met het reviseren van jong gebruikte printers en kopieermachines, doordat wij een klein team van ervaren monteurs en verkopers hebben kunnen we u zo goed mogelijk helpen en adviseren.

Dit doen we

Printer-Outlet.nl is de specialist op het gebied van gebruikte kantoor apparatuur! Door het reviseren van jong gebruikte printers en multifunctionals willen wij een moderne professionele multifunctional voor elk budget beschikbaar maken.

Daarnaast zijn we ook Kyocera en Riso Dealer, daarom kunnen we naast de refurbished machines ook nieuwe Kyocera en Riso machines aanbieden.

Contact

Mocht u vragen hebben over een machine dat kunt u ons altijd bereiken op 06-42457859 of via info@tweedehands-kopieermachines.nl.